blank
Relians
b       
latviskilatviskiпо русскипо русски
b
akcija   akcija
m1
mdivmdivmdivmdivmdiv
m2
b
blank
b Akcija b
smdiv
b Izpardošana b
smdiv
b Instrumenti un iekārtas b
smdiv
b Santehnika b
smdiv
b Viss MĀJAI b
smdiv
b Zoo preces b
smdiv
b Viss DĀRZAM b
smdiv
b Viss AUTO b
smdiv
b INVENTĀRA NOMA b
smdiv
 
b

+371 22075777

relians@relians.lv

b

Relians

 > E-Veikals

 > Kā iegādāties

Izdrukāt Lapas karte

Lai veiktu pasūtījumu ir nepieciešams:

  1. Izvēlēties sev interesējošo preci, noradīt nepieciešamo daudzumu un pievienot to pirkumu grozam.
  2. Pirkumu grozā atrodas visas izvēlētas preces, kuras tiks pasūtītas. Pirkumu grozā var koriģēt pasūtījumu: mainīt daudzumu, dzēst preci vai atgriežoties katalogā pievienot preci , - un turpināt pasūtījuma noformēšanu, spiežot pogu "TURPINĀT PASŪTĪJUMA NOFORMĒŠANU".
  3. Noformēt pasūtījumu var tikai reģistrētais lietotājs. Pirms pasūtījuma noformēšanas Jums tiks piedāvāts autorizēties, ja Jūs esat reģistrētais lietotājs, vai reģistrēties, ja Jūs nesat reģistrētais lietotājs.
  4. Aizpildīt pasūtījuma formu par maksātāju, piegādes adresi un norēķinu veidu. Visa noradītā informācija tiks izmantota pasūtījumu izpildīšanai un netieks nodota trešajām personām.
  5. Pēc pasūtījuma formas aizpildīšanas paradās ziņojums, ka Jūsu pasūtījums ir veiksmīgs un pieņemts apstrādei. 1 darba dienas laikā ar Jums sazināsies mūsu menedžeris pasūtījuma detaļu precizēšanai un uz Jūsu e-mail tiks izsūtīts maksājuma dokuments.
  6. Iespējamie norēķinu veidi: skaidrā naudā, pārskaitījums, līzings. Sīkāku informāciju par norēķinu veidiem skataties sadaļā Norēķinu veidi.
  7. Piegādes un izkraušanas izmaksas nav iekļautas preču cenā. Sīkāku informāciju par piegādes veidiem skataties sadaļā Preču piegāde.
  8. Piegādes brīdī, kopā ar preci, Jūs saņemat Pavadzīmi, kur noradīts pasūtītas preces nosaukums un daudzums. Pavadzīme - tā ir garantija saņemtai precei. Ja precei paredzēta ražotāja garantija, tad kopā ar pavadzīmi Jūs saņemat garantijas talonu un lietošanas instrukciju.
  9. Klients 14 dienu laikā var izmantot atteikuma tiesības un atgriezt preci pārdevējam. Sīkāku informāciju par atteikuma tiesībām skataties sadaļā Atteikuma tiesības.

Pasūtīto preci var saņemt mūsu veikalā Rīgā, Lielgabalu ielā 4.

basket
Grozs ir tukšs!
login
E-pasts:
Parole:
 
Reģistrēties!
Aizmirsāt paroli?
Distances līgums  Garantijas  Atteikuma tiesības  Atteikuma veidlapa
(C) 2008 SIA "Relians" | Izstrādātājs It24.lv it24.lv
Latvijas
Reitingi Apskati biroja preču cenas 355 Latvijas internet veikalos.Apskati biroja preču cenas 355 Latvijas internet veikalos. Latvijas interneta veikali