blank
Relians
b       
latviskilatviskiпо русскипо русски
b
akcija   akcija
m1
mdivmdivmdivmdivmdiv
m2
b
blank
b Akcija b
smdiv
b Izpardošana b
smdiv
b Instrumenti un iekārtas b
smdiv
b Santehnika b
smdiv
b b
smdiv
b Viss MĀJAI b
smdiv
b Zoo preces b
smdiv
b Viss DĀRZAM b
smdiv
b Viss AUTO b
smdiv
b INVENTĀRA NOMA b
smdiv
 
b

+371 22075777

relians@relians.lv

b

Relians

 > E-Veikals

 > Produkcija

 > Santehnika

 > Radiatori

 > KORAD tērauda radiatori

Izdrukāt Lapas karte

Visas preču cenas ir norādītas ieskaitot PVN 21%. Preču piegādes izmaksas nav iekļautas cenā.

Atlasīt pēc ražotāja:

Rezultāti 1 - 15 no 15

1

Radiators KORAD ir sildelements, kurš nodrošin siltuma apmaiņu starp siltumnesēju (ūdeni) un apkārtējo vidi. Radiatora korpuss sastāv no viena, diviem vai trīs paneļiem. Siltuma jaudas palielināšanai starp paneļiem tiek ievietoti konvektori. Konvektora virsma palielina sildķermeņa jaudu apmēram par 30% . Standartā tiek piegādāti radiatori ar sānu pieslēgumu.

Tiek piedāvāts arī radiatoru Ventil-Kompakt (VK)- ar apakšējo pieslēgumu. Visus radiatoru tipus iespējams piegādāt ar gludu frontālo virsmu – izplidījums PLAN. Standarta radiatoru krāsojums RAL 9010 , ir iespēja pasūtīt radiatorus arī citos RAL toņos.

Paneļu radiatori KORAD paredzēti dažādu telpu apsildīšanai ar zemu mitruma līmeni (30-60%) un nenozīmīgu piesārņojumu, piem., – dzīvokļi, ofisi, skolas,viesnīcas, veikali, muzeji utml. Var tikt izmantoti arī telpās ar paaugstinātu mitrumu, kurās nav gaisa kondensācija un piesārņojums, piem. – sporta celtnes, noliktavas, koridori- tikai nodrošinot pietiekamu ventilāciju.

Paneļu radiatorus vislabāk novietot min. 140 mm zem palodzes un min., 700 mm virs grīdas. Attālumu no sienas parasti nosaka stiprinājumu elementi, bet nevajadzētu būt mazāk kā 30 mm. Apkārt sildelementa virsmai jānodrošina gaisa cirkulācija. Maksimālais rekomendējamais radiatora slīpums 45 ( piem., mansardos). Ja šie noteikumi netiek ievēroti, tad pie aprēķiniem jāsamazina radiatoru siltumjauda.

Komplektā radiatoru stiprinājumi, noslēgkorķis un atgaisotājs.

basket
Grozs ir tukšs!
login
E-pasts:
Parole:
 
Reģistrēties!
Aizmirsāt paroli?
Distances līgums  Garantijas  Atteikuma tiesības  Atteikuma veidlapa
(C) 2008 SIA "Relians" | Izstrādātājs It24.lv it24.lv
Latvijas
Reitingi Apskati biroja preču cenas 355 Latvijas internet veikalos.Apskati biroja preču cenas 355 Latvijas internet veikalos. Latvijas interneta veikali